Δρολογια πλοιων, αεροπλάνων κλπ. πληροφορίες για το νησί μας. Ολα τα καταλλύματα του νησιού samos island rent rooms and apartments association

English
Official Site of Rent Rooms and Apartments Association


Pythagoras of Samos
Αγαπητέ επισκέπτη

Καλωσόρισες στη Σάμο, στο ανατολικότερο νησί του Αιγαίου, φημισμένο για τα κρασιά, τις πανέμορφες παραλίες και τα καταπράσινα δάση του.
Γενέτειρα πολλών φιλοσόφων και μαθηματικών της αρχαιότητας όπως ο Επίκουρος,ο Αρίσταρχος, ο Πυθαγόρας. Ασκεί γοητεία στο σημερινό επισκέπτη με τη πλούσια βλάστησή της, την ποικιλία τοπίου, τις πολλές και όμορφες παραλίες, τους φιλόξενους κατοίκους, και τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους. Θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και θα σου χαρίσει αλησμόνητες διακοπές.
Πρώτο σου μέλημα, να επιλέξεις ένα δωμάτιο ή διαμέρισμα της αρέσκειάς σου από τις επιχειρήσεις - μέλη του. Όλες αυτές οι οικογενειακές επιχειρήσεις, θα σου προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής , σε φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον. Είναι όλες ελεγμένες από τον Ε.Ο.Τ. και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να είσαι σίγουρος ότι καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και ότι προσφέρουν το καλύτερο επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών. Τα πολυάριθμα αξιοθέατα, οι ακρογιαλιές, τα μουσεία, τα μνημεία , οι εκδηλώσεις αλλά και καταστήματα, οι ήσυχες γωνιές, η νυχτερινή ζωή, οι φιλικοί και ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι και τόσα άλλα που γρήγορα θα ανακαλύψεις, είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσουν ευχάριστα τις μέρες και τις νύχτες που θα περάσεις στο νησί μας.
Εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σάμου , σου εύχομαι καλές διακοπές.

Κώστας Αγγ. Πανούσης
Πρόεδρος